Activiteiten overzicht

Jeugd

Speciaal voor jeugd tot en met 18 jaar organiseren we, in samenwerking met Neoliet Eindhoven, diverse klimweekenden.

De jeugdcommissie is daarvoor op zoek naar jongeren die, net als wij, van een gezellig weekend in de rotsen houden. Heb je nog nooit geklommen of juist al heel vaak?

 

Maakt niets uit. Voor zowel de beginner als de stoere 8a+ klimmer is er wel een uitdaging. Ben je tussen de 10 en de 18 jaar dan heb jij de perfecte leeftijd om met ons mee te gaan. En ben je 12+ dan is er de mogelijkheid om met de opleiding tot zelfstandig voorklimmer te starten.

 

’s Avonds na een lekker dagje klimmen, koken we samen een lekkere maaltijd (als je meer van afwassen houdt mag je natuurlijk ook toekijken hoe anderen dat klaarmaken). Normaal gesproken gaan we kamperen en waar mogelijk ontbreekt een gezellig kampvuurtje natuurlijk niet. Onder het genot van nootjes, chips en een “fris” drankje kunnen die spannende, stoere en flink overdreven verhalen natuurlijk losbarsten.

 

Voor alle weekenden kun jij je tot ca. 2 weken voor het weekend opgeven. Wil je verzekert zijn van je plaatsje dan kan dat natuurlijk ook veel eerder. Dat vinden wij dan ook weer prettig want er moeten natuurlijk voldoende instructeurs geregeld worden.

 

Meer informatie:
Voor vragen of meer informatie email naar: jeugdcommissie@nkbv-oostbrabant.eu